KARS / MERKEZ - ZİYA GÖKALP ORTAOKULU

Aile içi iletişim semineri

Okulumuz rehber öğretmeni Tuncay GÜLEN 6. sınıflarımızın velilerine yönelik "Aile içi iletişim" konulu seminer verdi.

Seminerde eğitim öğretimin ekip işi olduğunu ve velinin okulla olan işbirliğinin öneminden bahsedildi. Çocukları sevmemiz ve onları kabul etmemiz halinde onların yüreklerini ailelerine açacakları anlatıldı. Aile tutumlarından seven, benimseyen yani demokratik tutuma sahip ailenin özelliklerinden bahsedildi. Empati kurmanın ve karşılıklı anlayışın insan iletişimi açısından önemine değinilerek, hangi durumlarda iletişim çatışmalarının yaşanacağı açıklandı. Seminerde velilerle iletişim etkinliği yapılarak, velilerimizin zaman zaman öğretmen kimi zamanda öğrenci rolü üstlenmeleriyle keyifli anlar yaşandı.

26-12-201926-12-201926-12-2019

Yayın: 07.01.2020 - Güncelleme: 10.10.2023 11:32 - Görüntülenme: 408