KARS / MERKEZ - ZİYA GÖKALP ORTAOKULU

Dönüşümdeki Ses eTwinning Projesi

Çevre kirliliği çevrenin doğal olmayarak insan eliyle bozulmasıdır. Çevre kirliliğinin bu denli artmasının sebeplerinden başlıcaları; hızla gelişen ve bilinçsiz bir şekilde kullanılan teknoloji ve sanayi, nüfus artışı, doğal kaynakların bilinçsizce kullanılmasıdır. Doğa kendini yenileyen ve temizleyen bir güzelliğe sahipken çevre kirliliği bu sebeplerle birlikte kaçınılmaz hale gelmiştir. Çevre kirliliğine sebep çevre kirliliğini azaltmaya yönelik çalışmalar yapılsa da yeterli olmuyor. Bilinçsiz olarak çevreye atılan maddeler geleceğimiz için risk oluşturuyor.

Okulumuz öğretmenlerinden Zehra Aydın'ın kurucu ortak olduğu ve yine okulumuz öğretmenlerinden Zeynep Özay ve Sema Sarıbaş'ın ortak olduğu Dönüşümdeki Ses eTwinning projesi çalışmaları bitmiştir. Projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder başarılar dileriz.

Zehra Aydın'ın padlet hesabına ulaşmak için tıklayın.

Sema Sarıbaş'ın padlet hesabına ulaşmak için tıklayın.

Zeynep Özay'ın padlet hesabına ulaşmak için tıklayın.

Okulumuzda eTwinning panosu yapıldı.

06-05-2022

Scratchte yaptığımız oyunları görmek için tıklayın.

Öğretmenlerimizin proje kayıt belgeleri;

06-05-2022