KARS / MERKEZ - ZİYA GÖKALP ORTAOKULU

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuruları 13 Şubat 2024 ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ekm

Okulumuz yönetimi tarafından 18-22/09/2023 tarihleri arasında sene başı veli toplantısı yapılacaktır.

May

2022-2023 Eğitim öğretim yılı ikinci dönem ikinci ortak sınav takvimi yayınlanmıştır.

Ara

2022-2023 Eğitim öğretim yılı birinci dönem ikinci sınav takvimi yayınlanmıştır. Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ekm

2022-2023 Eğitim öğretim yılı birinci dönem okulumuzda yapılacak olan ortak sınav takvimi yayınlanmıştır.

Ara

17 Aralık 2021 Cuma günü okulumuz konferans salonunda 8.sınıflara yönelik Liselere Giriş Sınavı (LGS) toplantısı okul müdürümüz başkanlığında yapılmıştır. Toplantıya, rehber öğretmenimiz, 8.sınıf dersine giren öğretmenlerimiz ve velilerimiz katılmıştır. Programda LGS sınavının hangi konuları kapsayacağı, öğrencilerimizin LGS hazırlık süreçleri, öğrenci başarısında veli rolleri, okul genelinde yapılan deneme sınav analizi, verimli ders çalışma yöntemleri hakkında sunum yapılmıstır. Programın ilerleyen dakikalarında söz alan öğretmen ve velilerimiz, LGS süreciyle ilgili görüş ve önerilerini paylaşmışlardır. Toplantıya katılan idareci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.